Ofertes de treball

12/07/2023

OFERTES DE TREBALL - juliol 2023

L'ajuntament informe que les persones interessades en els llocs de treball de peons forestals, peó d'obres i auxiliar administratiu, subvencionats, poden passar a informar-se a les oficines municipals (fins al 19 de juliol).


 • Lloc de treball: Auxiliar administratiu major de 30 anys
 • Subvenció: EXPLUS 2023
 • Vacants: 1
 • Duració: 12 mesos


 • Lloc de treball: Peó d'Obres i serveis menor de 30 anys
 • Subvenció: EMPUJU 2023
 • Vacants: 1
 • Duració: 12 mesos


 • Lloc de treball: Peons forestals
 • Subvenció: EMERGE 2023
 • Vacants: 6
 • Duració: 7 mesos


Qualsevol persona interessada pot posar-se en contacte amb l'ajuntament per a més informació en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h.

Enllaç a l'oferta de treball en format pdf

 

 

 

 

tr

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).