Les I Jornades d'Innovació Agroalimentària de les Coves de Vinromà exposaran models innovadors capaços de posar en valor l'àmbit rural

Les I Jornades d'Innovació Agroalimentària de les Coves de Vinromà exposaran models innovadors capaços de posar en valor l'àmbit rural

06/05/2022

Està prevista l'assistència d'una àmplia representació institucional a les jornades, que se celebraran els dies 12 i 13 de maig i estan emmarcades en la Fira Destaca

Les I Jornades d'Innovació Agroalimentària, que se celebraran a les Coves de Vinromà els dies 12 i 13 de maig en el marc de la Fira Destaca, exposaran models innovadors capaços de posar en valor l'àmbit rural i dinamitzar l'activitat agroalimentària d'aquesta zona nord de la Plana Alta mitjançant la introducció de noves tendències en els camps de la investigació i el medi ambient.

La proposta, organitzada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica “Ciutat de Vila-real” de la Universitat Jaume I en col·laboració amb el Pacte Territorial Plana Alta Nord i l'Ajuntament de les Coves de Vinromà, comptarà amb una àmplia representació institucional de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I i el CEEI de Castelló.

El programa reunirà experts i empreses en diferents panells, en els quals es debatrà al voltant de les innovacions en el camp agrari, la transformació alimentària i de lactis, les solucions híbrides entre tecnologia i agricultura i la transformació de purins i economia circular. Així mateix, es presentaran casos d'èxit per part d'empreses i start-ups per a exemplificar el potencial de l'emprenedoria local i regional. En aquest sentit, la programació inclou la participació de diferents empreses locals, de la província i d'àmbit autonòmic, a més d'un menú elaborat amb garrofa, un dels productes característics de la localitat.

Les jornades, que tindran lloc en la Pista Ravaleta de la població, també comptaran amb espais expositius i tallers de divulgació destinats a mostrar productes innovadors i a demostracions pràctiques d'interés per al sector agropecuari. De fet, l'esdeveniment està dirigit a agricultors, ramaders, apicultors, comerciants i persones vinculades a les activitats pròpies d'aquest àmbit.

Aquestes I Jornades d'Innovació Agroalimentària naixen en el marc de la Fira Destaca, consolidada com a referent en la transferència de coneixement científic i tecnològic de la Comunitat Valenciana, impulsada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica de la Universitat Jaume I amb la col·laboració de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

 

I Jornadas Innovación Agroalimentaria

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).