Les Coves de Vinromà inicia les festes patronals amb la tradicional desfilada de carrosses i un sopar popular

Les Coves de Vinromà inicia les festes patronals amb la tradicional desfilada de carrosses i un sopar popular

15/08/2022

Les regines i dames dels festejos han donat el tret de sortida a la setmana festiva des del balcó de l'Ajuntament

Les Coves de Vinromà ha iniciat les festes patronals en honor a l'Assumpció i Sant Roc, setmana festiva organitzada per l'Ajuntament de la localitat amb la col·laboració d'associacions locals que inclou més de 70 actes fins al 23 d'agost.

Les regines i dames han donat el tret de sortida als festejos des del balcó del consistori davant el públic concentrat en la Plaça Espanya per al repartiment de sangria. Així mateix, les diferents colles han estat les protagonistes de la vesprada en la tradicional desfilada de carrosses, que ha recorregut els carrers del municipi per a mostrar el treball creatiu realitzat en les últimes setmanes.

Posteriorment, els veïns i veïnes s'han congregat en la Pista Ravaleta per a gaudir d'un sopar de germanor i d'una nit de música amb l'orquestra Tucán.

La jornada del dilluns 15 d'agost estarà dedicada a la celebració de l'Assumpció, que contempla diferents actes religiosos com la processó i ofrena, així com jocs infantils i l'actuació del Grup de Danses del municipi, entre altres actes.

inicio fiestas les Coves de Vinromà

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).