Les Coves de Vinromà inaugura un nou cicle expositiu ‘Mostra d'Art Nacional’ amb l'artista Miguel Ángel Lacal

Les Coves de Vinromà inaugura un nou cicle expositiu ‘Mostra d'Art Nacional’ amb l'artista Miguel Ángel Lacal

01/09/2022

El reconegut aquarel·lista guanyador de 5 premis Goya acostarà al municipi les obres de la seua col·lecció “L'atmosfera en l'aquarel·la”

Les Coves de Vinromà ha presentat un nou cicle expositiu de la “Mostra d'Art Nacional” amb la finalitat d'acostar al municipi les obres de reconeguts artistes com l'aquarel·lista Miguel Ángel Lacal. La seua exposició “L'atmosfera en l'aquarel·la” s'inaugurarà el pròxim 3 de setembre en l'hall de l'Ajuntament i podrà visitar-se fins al 10 d'octubre.

Un dels millors aquarel·listes i il·lustradors del panorama nacional i internacional, Miguel Ángel Lacal, expert en còmic d'animació i guanyador de 5 premis Goya, acostarà per primera vegada algunes de les peces de la seua col·lecció de paisatges andalusos com les platges de Granada, el barri del Albaicín o fins i tot altres zones com la cocatedral de Santa María de Castelló, al municipi de les Coves de Vinromà.

“És un vertader plaer poder comptar amb les obres d'un artista d'alt prestigi com Miguel Ángel Lacal en aquest cicle expositiu d'art, la finalitat del qual és aproximar la cultura a la nostra població amb treballs d'autors pertanyents al Cicle Nacional d'Exposicions”, ha explicat l'alcaldessa Mònica Ens.

Ciclo expositivo les Coves de Vinromà

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).