Les Coves de Vinromà acollirà les I Jornades d'Innovació Agroalimentària en el marc de la Fira Destaca

Les Coves de Vinromà acollirà les I Jornades d'Innovació Agroalimentària en el marc de la Fira Destaca

29/04/2022

Les jornades se celebraran els dies 12 i 13 de maig i abordaran temàtiques com les innovacions en el camp agrari, la transformació alimentària i de lactis o la transformació de purins

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà acollirà les I Jornades d'Innovació Agroalimentària, proposta emmarcada en la Fira Destaca que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig amb el propòsit de dinamitzar l'activitat agroalimentària de la zona nord de la Plana Alta mitjançant la innovació, l'emprenedoria i la introducció de noves tendències tecnològiques en els camps de la investigació i el medi ambient.

La proposta, organitzada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica “Ciutat de Vila-real” de la Universitat Jaume I i la Fira Destaca en col·laboració amb el Pacte Territorial de la Plana Alta Nord i l'Ajuntament de les Coves de Vinromà, està dirigida a agricultors, ramaders, apicultors, comerciants i persones vinculades a les activitats pròpies de l'àmbit agroalimentari.

De fet, la programació girarà al voltant de panells o debats que abordaran temàtiques com les innovacions en el camp agrari, la transformació alimentària i de lactis, les solucions híbrides entre tecnologia i agricultura i la transformació de purins i economia circular.

A més, el públic podrà conéixer casos d'èxit d'empreses i start-ups i disposarà d'una àrea d'espais expositius amb estands i tallers de divulgació i demostració orientada al coneixement de noves experiències i a la creació de sinergies.

Aquestes I Jornades d'Innovació Agroalimentària tindran lloc en la Pista Ravaleta de la població i naixen en el marc de la Fira Destaca, consolidada com a referent en la transferència de coneixement científic i tecnològic de la Comunitat Valenciana, impulsada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica de la Universitat Jaume I amb la col·laboració de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

“Amb les presents Jornades DESTACA 2022 a les Coves de Vinromà s'obri una nova sèrie d'activitats DESTACA, de cara a seguir amb els objectius de dur a terme els coneixements científics, en aquelles àrees geogràfiques de Castelló, menys industrialitzades i que es veuen sotmeses als problemes despoblació. D'aquesta manera, es manté el compromís de poder aportar els coneixements que es desenvolupen en la nostra Universitat Jaume I i d'altres centres científics i tecnològics, a aquestes àrees rurals”, ha comentat Juan Carda, director de Fira Destaca.


“És un plaer albergar aquestes jornades de la Fira Destaca dedicades a la innovació del sector agroalimentari. Creiem que és una gran oportunitat per a potenciar i posar en valor les activitats pròpies del món rural mitjançant metodologies innovadores i solucions sostenibles, per la qual cosa animem als professionals vinculats a aquest àmbit a formar part d'aquesta proposta tan interessant”, ha expressat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

 

I Jornadas Innovación Agroalimentaria

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).