CEIP La Moreria

Consulta en temps real la qualitat de l’aire de les aules del CEIP La Moreria:

Aula ànecs - vore qualitat de l'aire

Aula caragols - vore qualitat de l'aire

Aula cinquè - vore qualitat de l'aire

Aula informàtica - vore qualitat de l'aire

Aula óssos i ósses - vore qualitat de l'aire

Aula primer - vore qualitat de l'aire

Aula p.t. - vore qualitat de l'aire

Aula quart - vore qualitat de l'aire

Aula segon - vore qualitat de l'aire

Aula sisè - vore qualitat de l'aire

Aula tercer - vore qualitat de l'aire

Les Coves de Vinromà compta amb el col·legi públic La Moreria, el qual es troba ubicat al C/ Ramon Ramia, 1 y dóna servei a tots els xiquets i xiquetes del municipi. L'edifici sempre ha estat ubicat en el mateix lloc però amb el pas dels anys ha sigut reformat i condicionat per tal de millorar les instal·lacions i disposar d'un espai adient per als primers anys d'educació d'infantil i primària. Algunes d'aquestes millores més destacades en els últims anys han sigut l'ampliació del gimnàs o l'aula de música, així com la façana la qual ha sigut pintada recentment.

El col·legi a banda d'oferir els serveis d'educació també posa a disposició dels usuaris un servei psicopedagògic, servei de comedor, de dilluns a divendres de 13.00 hores a 15.30 hores i un servei de transport que cada dia recorre els masos on viuen usuaris del centre per tal de facilitar l'accés d'aquests.

El centre, a més, compta amb una ràdio pròpia alimentada pel material que ells mateixos produeixen, i organitzen multitud d'eixides, xarrades i esdeveniments.

La web del col·legi és http://mestreacasa.gva.es/web/1200162900

Enllaç a la ràdio del col·legi RADIO MORERIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).