Tancament del Cicle Nacional d'Exposicions i lliurament de premis del Certamen Literari Ramon Ràmia a les Coves de Vinromà

26/04/2023

El cap de setmana s'ha inaugurat en el vestíbul de l'Ajuntament una exposició de l'artista plàstic i dissenyador gràfic Jorge Ortiz, que tancarà la Mostra d'Art Nacional després de la participació de nou artistes.

Aquest diumenge s'ha obert a la sala d'exposicions de l'hall de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà la nova exposició del circuit "Mostra d'Art Nacional", protagonitzada per l'artista plàstic i dissenyador gràfic Jorge Ortiz. Com a colofó a este Cicle Nacional d'Exposicions s'ha editat un catàleg de la mostra amb informació sobre els nou artistes participants en esta edició.

El Cicle Nacional d'Exposicions comissariat per Pepe Mingol ha tingut com a finalitat acostar a les Coves de Vinromà, i altres xicotets municipis de la zona, les obres de reconeguts artistes com Pedro Quesada, Pepe Mingol, Carmen Pesudo, Vicent Varella, Antonio Álvarez, Miguel Ángel Lacal, Luis Bolumar, Nacho Puerto i Jorge Ortiz. El Cicle finalitza aquest mes amb l'exposició de Jorge Ortiz, artista plàstic i dissenyador gràfic cubà resident a Espanya, que es podrà visitar fins al 23 de maig en l'edifici del Consistori. Així, en la inauguració de l'exhibició, també es va presentar un catàleg recopilatori de tots els artistes i obres participants en el Cicle Nacional d'Exposicions que va arrancar al setembre de 2022.

D'altra banda, coincidint amb el Dia del llibre, el Consistori de les Coves de Vinromà va realitzar el diumenge el lliurament de premis del Certamen Literari Ramon Ràmia, un concurs orientat a la creació literària en totes les edats. Després de la valoració de totes les obres participants, el jurat va triar a els/les següents guanyadors/es en cada categoria:

  • Infantil 3 anys: Rania Rabha Ghafiri
  • Infantil 4 anys: Felip Granell Martínez
  • Infantil 5 anys: Ada Villalonga Montserrat
  • Primer de primària: Fernando Nos Garcia
  • Segon de primària: Marwa El Ghoufairi Sadik
  • Tercer de primària: Àurea Sales Villaplana
  • Quart de primària: Megan Capsir Traver
  • Cinquè de primària: Carla Centelles Barreda
  • Sisè de primària: Alba Cerdà Prats
  • Adults: Maria Josep Albella Querol

ll

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).