Proclamació de les dames i regines de les Festes d'Agost 2023

07/08/2023

Il·lusió, joia, emoció ... sentiments molt presents a l'acte de Proclamació de les dames i regines què ha iniciat les Festes d'Agost 2023.

Veïns i veïnes van voler fer costat junts a les seues famílies, acompanyant-les en una nit tan especial per a elles, la seua nit.

L'ajuntament vol agrair a les persones que de forma desinteressada han col·laborat en el disseny i muntatge de l’escenari perquè no faltara detall, cuidant l'acte i donant-li la importància que es mereix.

També volem agrair a tota la K'23 la vostra col·laboració en l'acte de presentació. Vau donar exemple de saber fer, estàveu guapíssims i guapíssimes, la vostra ajuda va facilitar que la nit fos especial per a les dames i regines, les principals protagonistes.

I un agraïment especial per a Elena, mestra i directora del CEIP la Moreria. La voluntat del nou ajuntament és formar part d’eixa gran família que és l'escola.

Esment especial també per a Jose Antonio Albella, pel meravellós vídeo de fotos antigues que es va projectar abans de la proclamació. Aquest vídeo és una relíquia de la història i de la gent del nostre poble.

Moltes gràcies i visca Les Coves!

p3
p2
p1

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).