Les Coves de Vinromà s'adhereix al cicle expositiu “Mostra d'Art Nacional” per a apropar les obres de reconeguts artistes

26/01/2022

El circuit parteix de la localitat i combina artistes valencians amb altres noms destacats del panorama nacional com el de Miguel Ángel Lacal, guanyador de 4 premis Goya

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà s'ha adherit al circuit expositiu “Mostra d'Art Nacional” amb la finalitat d'apropar al municipi les obres de reconeguts artistes. De fet, aquesta proposta combina els treballs d'autors valencians amb altres noms destacats del panorama actual en estar vinculada al Cicle Nacional d'Exposicions amb seu a Almassora. D'aquesta manera, les mostres anuals d'aquest cicle s'estendran en primer lloc a les Coves de Vinromà, des d'on partirà un circuit pels xicotets pobles d'interior perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d'iniciatives artístiques de primer nivell sense desplaçar-se a grans sales o museus.

Artistes com Miguel Ángel Lacal García, aquarel·lista i il·lustrador de comic guanyador de 4 premis Goya, formaran part d'aquest Cicle Nacional d'Exposicions comissariat per Pepe Mingol. Així mateix, el municipi acaba d'inaugurar una exposició de pintura de Carmen Pesudo integrada en aquesta proposta, que pot visitar-se a l'Ajuntament fins al pròxim 2 de març.

Aquest “Cicle Nacional d'Exposicions” ha acollit els treballs d'artistes com Pedro Quesada (Premi Reina Sofia de Pintura i Escultura), Isidoro Moreno o Agustín Alegre. Així mateix, al llarg d'aquest 2022 comptarà amb Miguel Ángel Lacal García, Nacho Puerto, Vicent Varella, Mari Carmen López Olivares o Jorge Ortiz, entre altres.

“Continuem aproximant la cultura a la nostra població amb la integració en aquest circuit d'art nacional. Creiem que és una iniciativa molt interessant per a les zones rurals, ja que amb ella podrem oferir propostes culturals de primer nivell al llarg de tot l'any, a més de donar a conéixer l'obra d'artistes del nostre territori”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

 

exposición Carmen Pesudo

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).