Les Coves de Vinromà programa una xarrada per a apropar a la ciutadania noves experiències de recuperació de les terres

14/10/2021

La proposta, prevista per al 22 d'octubre a la Casa de la Cultura, oferirà diferents casos d'èxit lligats al sector agrari

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha programat una xarrada informativa per a aproximar a la ciutadania noves fórmules orientades a la recuperació dels cultius autòctons en desús, que se celebrarà el pròxim 22 d'octubre a la Casa de la Cultura.

La proposta aproparà al públic les iniciatives dels bancs de terres, així com diferents experiències d'èxit comptades pels seus protagonistes que posen de manifest noves alternatives lligades al sector agrari.

La xarrada comptarà amb els ponents Isaac Lara (La Niuada) i Blas Agut (Mar de Boires) i està emmarcada en els “Projectes de Mobilització del Coneixement” promoguts per la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha afirmat que “animem als veïns i veïnes a acudir a aquesta xarrada en la qual es donaran a conéixer noves formes de recuperació de les terres per a una continuïtat en el sector agrari, ja que en el nostre municipi disposem de cultius autòctons que s'estan revaloritzant i que poden constituir una alternativa socioeconòmica”.

 

recuperació terres

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).