Les Coves de Vinromà obri la Fira de Nadal per a incentivar les compres nadalenques

04/12/2021

La mostra, que romandrà oberta fins al diumenge 5 de desembre a les 20.30 h, ha repartit diferents obsequis entre el públic per compres superiors a 25 €

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obert la Fira de Nadal, mostra que busca incentivar les compres nadalenques amb una àmplia oferta comercial basada en la gastronomia i l'artesania que reuneix aquest cap de setmana 35 llocs d'àmbit local i provincial en la Pista Ravaleta de la localitat.

L'esdeveniment, que està obert d'11:00 a 20:30 hores, ha arrancat aquest dissabte 4 de desembre i podrà visitar-se durant tot el diumenge. Així mateix, al llarg de les dues jornades s'obsequiarà al públic amb diferents regals per compres a partir de 25 €.

Veïns i visitants han acudit a aquesta mostra per a adquirir regals nadalencs com articles de decoració, ceràmica o llibres i per a degustar la gastronomia pròpia d'aquestes dates. A més, els més xicotets han pogut participar en un taller orientat a fomentar els hàbits de reciclatge.

“Celebrem la tradicional Fira de Nadal perquè veïns i visitants disposen d'una variada oferta de cara a aquestes festes. Acudint a aquesta mostra el públic també podrà trobar els productes de comerços locals, per la qual cosa animem a apropar-se i fer costat als xicotets negocis”, ha afirmat Mònica Nos, alcaldessa de la població.

Fira de Nadal

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).