Les Coves de Vinromà millorarà la seguretat amb la implantació d'una nova rotonda en l'accés sud al municipi

17/11/2021

El trànsit de la CV-10 es desviarà per la travessia interior del municipi durant les obres, per la qual cosa l'Ajuntament demana extremar la precaució

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà millorarà la seguretat viària en l'accés sud amb la implantació d'una nova rotonda en aquest punt d'entrada a la població i al Polígon Industrial Tres Cantons.

Les obres, que han començat amb treballs d'excavació i senyalització, obligaran en breu a desviar el trànsit de la CV-10 per la travessia interior del municipi, per la qual cosa els vehicles i camions que diàriament utilitzen aquest vial trobaran senyals indicatius per a la seua entrada a la localitat.

Aquesta actuació respon a la petició del consistori a les diferents administracions per a reduir la perillositat d'aquest punt, que ha obtingut una resposta positiva per part de la Direcció General d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible.

“Mentre duren les obres assumirem el trànsit de la CV-10, per la qual cosa demanem precaució als voltants de la travessia principal. És més, sempre que siga possible instem els veïns i veïnes a utilitzar carrers alternatius”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, qui ha afegit que “amb aquesta actuació tan necessària veurem millorat l'accés sud, que ha sigut escenari de diferents accidents en els últims anys”.

obras rotonda acceso sur

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).