Les Coves de Vinromà millora l'accessibilitat de la Casa de la Cultura amb la instal•lació d'un ascensor

11/11/2021

L'actuació s'ha desenvolupat a través d'una subvenció de la Generalitat Valenciana i també ha dotat a l'edifici d'un bany per a persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha millorat les dependències de la Casa de la Cultura amb la instal·lació d'un ascensor que facilitarà l'accés a la sala d'actes situada en la primera planta d'aquest edifici municipal.

Els treballs, que s'han desenvolupat a través de l'obtenció d'una subvenció de la Generalitat Valenciana valorada en 27.155 €, també han comprés l'accessibilitat dels banys. Així mateix, les persones amb mobilitat reduïda disposen d'aquestos dos nous equipaments.

“Continuem avançant en la millora de l'accessibilitat i l'eliminació de barreres arquitectòniques en els edificis municipals. És necessari adaptar els espais perquè totes les persones puguen fer el mateix ús independentment de les seues circumstàncies de mobilitat”, ha indicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 

 

 

 

 

accesibilidad Casa Cultura

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).