Les Coves de Vinromà llança una campanya de sensibilització per a afavorir el reciclatge

14/12/2021

La iniciativa inclou diferents peces informatives, que incideixen en la necessitat de llançar les excuses al contenidor i reciclar correctament

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat la campanya de sensibilització “Açò on va?” , acció amb la qual es pretén fomentar els hàbits de reciclatge i millorar tant el volum com la qualitat de la separació de residus.

La campanya estendrà aquest missatge de conscienciació entre la ciutadania a través de diferents peces informatives com cartells, imants i un vídeo, amb les quals s'incideix en la necessitat de desfer-nos de les excuses i reciclar correctament. En aquest sentit, els cartells mostren per colors el tipus de residus que han de dipositar-se en cada contenidor i la importància de la implicació col·lectiva.


La iniciativa municipal, que està subvencionada pel Consorci de Residus de la Zona Nord, també posa l'accent en els horaris de l'ecoparc perquè els veïns i veïnes disposen de manera pròxima de la informació necessària per a fer ús d'aquest servei. Així mateix, també s'emmarquen en aquesta subvenció les activitats de conscienciació per al públic infantil que es van realitzar en la Fira de Nadal celebrada aquest mes de desembre.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “aquesta campanya busca respondre als dubtes que els veïns i veïnes puguen tindre al voltant de la separació de residus i, sobretot, vol animar a reciclar perquè puguem gaudir d'un entorn més net i sostenible”.

campanya reciclatge

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).