Les Coves de Vinromà inicia les obres de millora i modernització del Polígon Tres Cantons

17/12/2021

El projecte, que està subvencionat per l'IVACE, millorarà els serveis d'aquesta àrea industrial i dotarà al municipi d'un nou ecoparc

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha començat les obres de modernització del Polígon Industrial Tres Cantons, projecte que millorarà els serveis d'aquesta àrea per a incrementar la competitivitat de les empreses i dotarà al municipi d'un nou ecoparc amb la finalitat de facilitar una gestió adequada dels residus afavorint un desenvolupament sostenible.

La ubicació de l'ecoparc en aquesta zona pretén facilitar l'accessibilitat en trobar-se en l'entrada del municipi i connectat amb la nova rotonda que s'està implantant en la CV-10. A més, es construirà amb un sistema de doble altura per a fer més còmoda l’acció de dipositar els residus i permetrà la instal·lació d'un major nombre de contenidors que l'espai actual.

El projecte també inclou la creació de la zona d'aparcament situada al costat de la benzinera i la urbanització d'aquestos espais amb nou enllumenat eficient, proveïment d'aigua, xarxa de sanejament, senyalització o pavimentació.

L'actuació s'està desenvolupant amb una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) valorada en 184.945 € i emmarcada en el Programa de Millores d'Infraestructures en Parcs Empresarials.

“Creixement econòmic i sostenibilitat van de la mà en aquest projecte, que estem impulsant per a desenvolupar aquest polígon industrial. La urbanització d'aquesta àrea és necessària per a millorar les condicions i recursos de les empreses existents i de les quals puguen instal·lar-se en un futur”, ha afirmat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, qui ha afegit que “la construcció de l'ecoparc en aquesta zona facilitarà l'accés donant servei tant al polígon com al municipi”.

 

obras Polígon Tres Cantons

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).