Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira de Nadal el 4 i 5 de desembre

20/10/2021

La mostra, que pretén incentivar les compres nadalenques, oferirà llocs de gastronomia, artesania o decoració

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira de Nadal els dies 4 i 5 de desembre, esdeveniment organitzat per l'Ajuntament amb la finalitat d'animar les compres nadalenques.

Després de la suspensió de l'any passat a causa de les restriccions de la pandèmia, aquest 2021 la mostra tornarà a situar-se en la Pista Ravaleta i reunirà nombrosos llocs de gastronomia, artesania o decoració.

El consistori està treballant en l'organització d'aquesta mostra, per la qual cosa les persones interessades a oferir els seus productes poden informar-se en les dependències municipals.

“Tenim moltes ganes de reprendre la celebració de la Fira de Nadal, perquè l'acolliment ha sigut molt positiu en edicions anteriors. Creiem que aquestes dates prèvies al Nadal són un moment idoni per a animar les vendes i dinamitzar l'economia local”, ha apuntat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 

 

 

fn

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).