Les Coves de Vinromà celebra la Fira de Nadal aquest cap de setmana amb una àmplia oferta comercial de gastronomia i artesania

01/12/2021

La mostra, que se celebrarà en la Pista Ravaleta, busca incentivar les compres nadalenques amb el lliurament de diferents obsequis per compres superiors a 25 €

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha organitzat per a aquest cap de setmana la Fira de Nadal, mostra que oferirà una àmplia oferta comercial basada en la gastronomia i l'artesania amb la finalitat de potenciar les compres nadalenques.

La fira arrancarà aquest dissabte 4 de desembre a les 11.00 hores en la Pista Ravaleta i comptarà amb més de 20 llocs, entre els quals el públic podrà trobar articles de decoració, ceràmica, llibres o regals, així com productes gastronòmics tant locals com de la província.

Durant les dues jornades del dissabte i el diumenge el públic infantil comptarà amb un punt en la pròpia fira on es realitzaran activitats per a fomentar els hàbits de reciclatge. A més, després dels resultats positius de les últimes edicions, enguany el consistori ha optat per regalar diferents obsequis per compres superiors a 25 € per a incentivar el consum.

L'esdeveniment romandrà obert des de les 11.00 a les 20.30 hores. Així mateix, es compliran amb les restriccions COVID-19 vigents per a garantir les condicions de seguretat sanitàries pròpies de la pandèmia.

“Enguany tornem a celebrar la tradicional Fira de Nadal amb la intenció d'oferir un espai de proximitat perquè veïns i visitants puguen realitzar les compres nadalenques. Esperem que s'apropen a la Pista Ravaleta, ja que és una bona manera de fer costat al sector comercial i als xicotets negocis”, ha explicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

Feria de Navidad

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).