Les Coves de Vinromà aconsegueix mantindre el guardó de Viles en Flor

28/10/2021

Les Coves de Vinromà aconsegueix mantindre el guardó de Viles en Flor Comunitat Valenciana per quart any consecutiu

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà aconsegueix mantindre el guardó de Viles en Flor Comunitat Valenciana, programa que premia anualment als municipis valencians que promouen espais verds urbans, així com la seua gestió sostenible. L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha rebut dos “Flors d'Honor” en el transcurs de l'acte de lliurament de premis celebrat a Picanya, que ha reunit els representants de prop de 40 localitats d'àmbit autonòmic. La primera edil, Mònica Nos, ha agraït el reconeixement i ha afirmat que “mantindre any rere any aquestos guardons demostra el nostre esforç i constància en la cura dels espais verds urbans. Continuarem treballant, ja que això millora la imatge turística de la nostra població i repercuteix positivament en la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

 

 

 

vf

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).