Carla Barreda i Hélène Agut seran les regines del 2022 de les festes de les Coves de Vinromà

08/01/2022

Les Coves de Vinromà ha celebrat el sorteig de la regina i les dames que representaran al municipi a partir de les festes d'agost d’aquest any, el resultat del qual ha coronat a Carla Barreda com a regina i a Hélène Agut com a regina infantil. Les màximes representants de les festes estaran acompanyades per una Cort d'Honor d'11 dames majors i 5 dames infantils. Maria Bort, Paula Cherta, Pau Martínez, Diana Muñoz, Naira Orenga, Iris Orient, Aina Puerta, Gisela Roca, Mara Sales, Clara Subirats i Gal.la Vaquer formen part del conjunt de dames majors, mentre que Ona Bayó, Ivet Corbalan, Aitana Díaz, Jana Roca y Ares Villalonga componen la cort infantil. L’acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mònica Nos, la regidora de Festes, Gemma Boira, així com de les regines actuals, Mar Besalduch i Mireia Girona.

reina y damas 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).