Rut Gasulla i Ainhoa Carceller seran les reines de les festes patronals de les Coves de Vinromà aquest 2023

Rut Gasulla i Ainhoa Carceller seran les reines de les festes patronals de les Coves de Vinromà aquest 2023

11/01/2023

L'Ajuntament ha dut a terme el sorteig que també ha donat com a resultat els noms de la cort d'honor que acompanyarà a cada reina

Les Coves de Vinromà ha celebrat el sorteig anual de la reina i les dames que representaran al municipi en les festes patronals d'agost d'aquest nou any, el resultat del qual ha coronat a Rut Gasulla Abella com a reina i a Ainhoa Carceller com a reina infantil.

Les representants estaran acompanyades per una Cort d'Honor de 5 dames majors i 7 dames infantils. En aquest sentit, Martina Anticó Garcés, Mireia Brulles López, Júlia Campoy Garcés, Sara Marín Garcés i Lucía Molina Beltrán, formaran part del conjunt de dames majors, mentre que la cort infantil es compondrà per Sandra Alarcón Villalonga, Aitana Bordeus Mateu, Carla Centelles Barreda, Ona Corbalan Barberà, Ariadna Cruzado Saura, Nora Gargallo Salvador i Nur Villalonga Mar.

L'acte ha comptat amb la presència membres de la corporació municipal, així com de les reines actuals, Carla Barreda i Hélène Agut.

r
rr

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).