Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a condicionar el Camí Torreblanca

Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a condicionar el Camí Torreblanca

16/03/2022

El projecte presentat a la Conselleria contempla l'asfaltat del vial i busca millorar la seguretat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció per a condicionar el Camí Torreblanca amb el propòsit d'aportar seguretat a aquesta via que uneix el municipi amb la carretera de Vilanova d'Alcolea.

El projecte contempla diferents treballs d'adequació del ferm existent per al seu asfaltat i clos per trams. De fet, l'actuació afectaria els 11 km aproximats de longitud d'aquest vial que dona accés directe a zones de cultiu, explotacions ramaderes i masies del terme municipal.

La quantia d'aquesta subvenció ascendeix a 173.651 €, que s'ha tramitat amb la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i està emmarcada en els Fons REACT-EU.

“Aquesta carretera està molt deteriorada, per la qual cosa necessita una millora important que garantisca la seguretat de la circulació. Esperem poder acollir-nos a aquesta subvenció, ja que es tracta d'un vial que els veïns i veïnes utilitzen de manera habitual per a accedir a finques o masies”, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

 

 

 

adequació Camí Torreblanca

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).