Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a adquirir una biotrituradora i poder oferir alternatives a la crema agrícola

Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a adquirir una biotrituradora i poder oferir alternatives a la crema agrícola

18/05/2022

L'objectiu de l'Ajuntament és obtindre aquesta subvenció per a poder prestar aquest servei als agricultors del municipi

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció per a l'adquisició d'una biotrituradora amb la intenció d'oferir alternatives a la crema de restes agrícoles, i especialment davant la nova normativa continguda en la llei 7/2022 de residus i sòls contaminats per a una economia circular i la posterior resolució de la Conselleria d'Agricultura publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La subvenció tramitada amb aquesta Conselleria ascendeix a 12.787 € i també contempla el cost del personal que s'encarregaria de manejar aquesta maquinària durant la temporada de cremes. Així mateix, l'objectiu del consistori és poder prestar aquest servei als agricultors del municipi.

La prevenció d'incendis forestals mitjançant aquests nous mètodes és una de les qüestions en les quals incideix la nova regulació. En aquest sentit, les Coves de Vinromà disposa d'una superfície agrícola en Zona d'Influència Forestal de 6.119,66 hectàrees.

“Davant les noves directrius marcades i per a facilitar aquesta transició, creiem convenient que l'Ajuntament dispose d'un equip de tractament de residus vegetals per a ajudar i aportar una solució als agricultors que necessiten retirar aquestes restes dels seus camps“, ha manifestat Mònica Nos, alcaldessa de la localitat.

 

 

 

quema restos agrícolas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).