Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a adquirir un equip de remolcat de resposta immediata en cas d'incendi forestal

Les Coves de Vinromà sol•licita una subvenció per a adquirir un equip de remolcat de resposta immediata en cas d'incendi forestal

08/04/2022

L'adquisició d'aquest equipament valorat en 8.138 € està emmarcat en les actuacions contemplades en el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha sol·licitat una subvenció per a adquirir un equip de remolcat de primer atac en cas d'incendi forestal amb la finalitat de poder realitzar una primera actuació immediata que frene l'avanç del foc o possibilite l'extinció.

Es tracta d'un remolc contra incendis de 1.000 litres equipat de bomba autotranspirant i extintor valorat en 8.138 € que pot ser propulsat pel vehicle pick-up municipal. D'aquesta manera, el consistori segueix les actuacions contemplades en el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals, aprovat l'any passat amb el propòsit de disposar d'un marc d'actuació que definisca les mesures per a previndre i minimitzar aquest tipus de situacions.

Aquesta inversió s'ha sol·licitat a Presidència de la Generalitat en el marc de les ajudes per a donar suport a la realització d'activitats de manteniment, recuperació i reforestació dels boscos mediterranis.

“El 53% del nostre terme municipal correspon a superfície forestal, per la qual cosa creiem convenient ampliar la nostra capacitat de resposta i garantir una primera actuació ràpida que permeta disminuir els riscos i evitar la propagació del foc, tenint en compte l'existència de nombroses masies habitades“, ha explicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

 

 

motobomba incendios forestales

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).