Les Coves de Vinromà renova i amplia l'àrea infantil de la Plaça Cervantes

Les Coves de Vinromà renova i amplia l'àrea infantil de la Plaça Cervantes

07/06/2022

L'Ajuntament ha invertit 23.000 € en aquesta actuació orientada a modernitzar i aportar seguretat a un dels principals punts d'oci infantil del municipi

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha renovat l'àrea infantil de la Plaça Cervantes amb la instal·lació de nous elements de joc per a modernitzar aquest espai i aportar seguretat a una de les principals zones d'oci infantil de la població.

El consistori ha invertit 23.000 € en aquesta actuació, que ha ampliat la superfície de joc amb la col·locació de 220 metres quadrats de cautxú continu. Així mateix, els xiquets i xiquetes podran gaudir d'aquest nou conjunt d'elements adaptats a les diferents franges d'edat. A més, el consistori està pendent de la subvenció sol·licitada a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a sumar jocs inclusius a aquest espai.

Amb aquesta acció l'equip de govern inicia el projecte de remodelació integral de la Plaça Cervantes, que s'ha presentat al Concurs de Regeneració Urbana (CRU) de la Diputació de Castelló per a actuar en la totalitat del conjunt.

“Continuem millorant l'entorn urbà del nostre municipi dotant-lo d'espais amables i segurs. Amb aquesta intervenció prioritària atenem la petició de les famílies i comencem la renovació d'aquesta plaça, que també acull la celebració de diferents actes“, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

parque Plaza Cervantes

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).