Les Coves de Vinromà regalarà el nou llibre “Descobrint les Coves” en el marc de la celebració del Dia Internacional del Llibre

Les Coves de Vinromà regalarà el nou llibre “Descobrint les Coves” en el marc de la celebració del Dia Internacional del Llibre

14/04/2022

La jornada se celebrarà el 30 d'abril a la Casa de la Cultura, que acollirà diverses presentacions literàries i el lliurament de premis del Certamen Literari Ramon Ràmia

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ultima la programació del Dia Internacional del Llibre, una jornada que se celebrarà en el municipi el 30 d'abril i que busca apropar la literatura a la ciutadania. A més de regalar una rosa, enguany el consistori obsequiarà amb el nou llibre “Descobrint les Coves”, títol editat especialment per a l'ocasió la història del qual transcorre en el municipi.

La Casa de la Cultura serà l'epicentre d'aquesta celebració, que acollirà diverses presentacions literàries, així com l'acte de lliurament de premis del Certamen Literari Ramon Ràmia.

Així mateix, tant els escolars del CEIP La Moreria com el públic assistent als actes rebrà un exemplar del conte “Descobrint les Coves”, obra centrada en les tradicions covarxines que completa la trilogia guiada pel personatge de Valentina iniciada a la Casa Senyorial Boix Moliner i posteriorment plantejada com a instrument didàctic de suport a l'itinerari senderista de la Ruta dels Molins.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha explicat que “entenem que el Dia Internacional del Llibre és una jornada per a celebrar i transmetre la importància de la lectura, per la qual cosa obsequiarem amb un nou conte ambientat en el municipi que fa un recorregut per tradicions i oficis molt nostres”.

 

 

Día Internacional del Libro

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).