Les Coves de Vinromà programa una àmplia agenda cultural per a juliol i agost

Les Coves de Vinromà programa una àmplia agenda cultural per a juliol i agost

02/07/2022

La Residència Artística “Open Call Nodus 2022”, que reunirà en el municipi a músics de tot el món, és una de les novetats de la programació estiuenca


L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha preparat una àmplia agenda cultural d'actes per a oferir opcions d'oci a veïns i visitants durant aquestos mesos d'estiu, programa que contempla propostes per a tots els públics i novetats de caràcter artístic-formatiu.

La Residència Artística “Open Call Nodus 2022”, que reunirà músics de tot el món entre els dies 11 i 16 de juliol, és un dels esdeveniments orientats a situar al municipi com a espai per a estades formatives de caràcter cultural. En aquest sentit, la localitat també acull les V Jornades Pictòriques a principis d'aquest mes.

La programació també inclou un Tribut a Miguel Ríos el 16 de juliol i el Cicle de Teatre entre el 7 i el 12 d'agost. Així mateix, les Jornades Esportives Club de Pàdel Les Coves oferiran un ampli ventall d'opcions com a ping-pong, futbol 5, pàdel o volei platja, mentre que la setmana del 25 de juliol s'han programat els Jocs Esportius dels Jubilats. Finalment, les classes gratuïtes de natació en la piscina municipal completen les opcions esportives.

A més, els més menuts podran gaudir del tobogan aquàtic i de l'activitat “Descobreix les estrelles”. Finalment, les propostes de senderisme o musicals a càrrec de la Unió Musical Covarxina també formen part de l'agenda estiuenca fins a la celebració de les festes patronals d'agost.

“Aquest programa pretén dinamitzar l'estiu perquè tant els veïns i veïnes com la gent que ens visita puguen gaudir d'un calendari d'activitats acord a diferents inquietuds. A més, aquest mes de juliol hem incorporat noves propostes com la Residència Artística per a convertir a la població en espai formatiu a través d'aquestes estades, ja que creiem que aquestos esdeveniments tenen la capacitat d'impactar positivament en l'economia i el turisme”, ha afirmat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Vore programació juliol

Vore programació agost

 

 

 

 

 

 

 

 

agenda verano

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).