Les Coves de Vinromà organitza la Fira de Nadal el 3 i 4 de desembre amb una àmplia oferta gastronòmica i artesanal

Les Coves de Vinromà organitza la Fira de Nadal el 3 i 4 de desembre amb una àmplia oferta gastronòmica i artesanal

30/11/2022

El consistori oferirà un obsequi als visitants que realitzen una despesa superior a 25 euros a fi d'incentivar les compres nadalenques

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha organitzat el 3 i 4 de desembre una nova edició de la tradicional Fira de Nadal on els veïns i veïnes podran visitar més de 20 llocs locals de gastronomia i artesania. En aquest sentit, la corporació municipal obsequiarà a les persones que adquirisquen productes de cinc estands diferents per valor superior a cinc euros en cadascun amb l'objectiu de promoure les compres per Nadal.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dissabte a les 11.00 hores en la Pista de la Ravaleta i comptarà amb la participació del Grup de Danses i Ball Pla de les Coves de Vinromà, que oferirà una actuació de ball i música tradicional. A més, s'ha programat una activitat de contacontes, dirigida al públic infantil que serà a càrrec de l'alumnat de 6é de primària del CEIP La Moreria.

L'accés a la fira és gratuït i els visitants podran accedir durant totes dues jornades fins a les 20.00 hores.

n

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).