Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a l'Escola d'Estiu

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a l'Escola d'Estiu

06/06/2022

Les famílies poden efectuar les inscripcions a l'Ajuntament fins al 17 de juny

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obert el període d'inscripcions per a l'Escola d'Estiu, servei que combina aprenentatge i diversió amb el qual el consistori pretén ajudar a la conciliació laboral i familiar durant els mesos d'estiu.

La proposta arrancarà el 27 de juny i es prolongarà fins al 12 d'agost, de manera que les famílies poden realitzar les inscripcions per setmanes depenent de les necessitats concretes. Així mateix, el servei està dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys i l'horari serà de 9.30 a 13.00 hores, amb possibilitat d'escola matinera des de les 8.00 hores.

La programació inclou tallers i activitats diverses adaptades a cada franja d'edat, el cost de la matrícula és de 30 € i les inscripcions poden formalitzar-se a l'Ajuntament fins al 17 de juny.

“Aquest és un dels serveis necessaris que impulsem quan arriba l'estiu, ja que els veïns i veïnes necessiten alternatives en el municipi per a poder conciliar durant les vacances escolars”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

La iniciativa es desenvoluparà a través d'una subvenció de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives en el marc del Pla Corresponsables promogut per la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

 

 

Escuela Verano 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).