Les Coves de Vinromà millorarà les instal·lacions del Poliesportiu Municipal amb una nova cantina, banys i vestuaris

Les Coves de Vinromà millorarà les instal·lacions del Poliesportiu Municipal amb una nova cantina, banys i vestuaris

29/07/2022

L'actuació es desenvoluparà amb una inversió de 196.752 € procedent de la subvenció del Pla Avança de la Diputació de Castelló

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà millorarà el Poliesportiu Municipal “El Temple” amb el propòsit d'incrementar els serveis existents i dotar d'accessibilitat universal a les instal·lacions del camp de futbol.

L'actuació contempla la creació d'una nova cantina per a la zona del camp de futbol, així com la construcció de banys i vestuaris accessibles d'ús públic per a donar servei a tots els usuaris del recinte esportiu.

Aquestes millores es desenvoluparan amb una inversió de 196.752 € procedent de la subvenció del Pla Avança de la Diputació de Castelló. Així mateix, el projecte ja està redactat i en els pròxims mesos es procedirà a l'adjudicació de les obres.

Aquestes intervencions se sumen a l'ampliació que en els últims anys ha experimentat aquesta àrea esportiva, que actualment disposa de dues pistes de pàdel, un espai per a la pràctica de skate, futbol-5, vóley platja, frontó i bàsquet, a més del camp de futbol i les dues piscines.

“Hem convertit el Poliesportiu Municipal en un espai viu on els veïns i veïnes poden practicar diferents esports. Amb aquesta actuació continuarem millorant les instal·lacions amb nous espais necessaris per a les persones i associacions que amb regularitat fan ús del recinte”, ha manifestat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

 

 

Mejoras Polideportivo Municipal "El Temple"

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).