Les Coves de Vinromà millorarà la xarxa de pluvials del nucli urbà per a evitar acumulació d'aigües en cas de pluges

Les Coves de Vinromà millorarà la xarxa de pluvials del nucli urbà per a evitar acumulació d'aigües en cas de pluges

27/06/2022

L'Ajuntament escometrà l'actuació a través d'una subvenció de 46.200 € sol·licitada a la Conselleria d'Agricultura

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà escometrà obres en la xarxa de pluvials del nucli urbà per a millorar el drenatge i evitar acumulació d'aigües en episodis de pluges, actuació emmarcada en el projecte de millora de gestió de l'aigua que el consistori està impulsant amb la finalitat de buscar la màxima eficiència i donar una resposta més eficaç en cas d'incidències.

Aquesta intervenció afectarà els carrers Sant Antoni, Sant Isidre, Castelló-Font de la Vila, que per la seua situació recullen totes les aigües de l'eixample del municipi, per la qual cosa en cas de precipitacions intenses les aigües desborden per sobre del paviment al no poder ser absorbides per la xarxa unitària de sanejament municipal.

L'actuació es desenvoluparà amb una subvenció de 46.228,46 € sol·licitada a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a la qual se sumarà una inversió municipal aproximada de 21.000 €.

“Es tracta d'una intervenció necessària que atén la petició dels veïns i veïnes d'aquestos carrers i que millorarà considerablement la resposta de la xarxa quan es produeixquen fortes pluges”, ha explicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 

 

 

canalización pluviales

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).