Les Coves de Vinromà llança una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia centrada en les tradicions covarxines

Les Coves de Vinromà llança una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia centrada en les tradicions covarxines

02/03/2022

Els treballs poden presentar-se a l'Ajuntament fins al 21 d'abril

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha convocat una nova edició del Certamen Literari Ramon Ràmia, un concurs orientat a la creació literària que enguany gira al voltant de la temàtica de les tradicions covarxines.

El certamen contempla 3 categories, de manera que poden participar l'alumnat del CEIP La Moreria, estudiants d'ESO i aquelles persones majors d'edat que ho desitgen. Així mateix, el tipus de text és de lliure elecció i els treballs hauran de ser en valencià.

Les narracions podran entregar-se fins al pròxim 21 d'abril, i el lliurament de premis estarà emmarcat en la programació del Dia Internacional del Llibre. Les persones guanyadores que hagen participat en la categoria d'adults o alumnat d'ESO rebran una tauleta, mentre que el regal per a l'alumnat del col·legi públic consistirà en una targeta regal de 60 € per a material escolar.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha animat a tota la ciutadania a participar. “Aquest certamen pretén fomentar l'interés per la literatura i incentivar la capacitat creativa, especialment entre la població infantil i juvenil”, ha afirmat.

 

 

 

 

crm

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).