Les Coves de Vinromà llança el concurs per a dissenyar la portada del programa de les festes patronals d'agost

Les Coves de Vinromà llança el concurs per a dissenyar la portada del programa de les festes patronals d'agost

13/06/2022

Els treballs poden presentar-se a l'Ajuntament fins a l'1 de juliol

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha convocat el concurs per a dissenyar la portada del programa de les festes patronals, organitzat pel consistori i patrocinat per la Fundació Docent Privada.

El certamen busca la participació de la ciutadania per a il·lustrar el programa de les festes d'enguany, que se celebraran del 14 al 23 d'agost. Així mateix, la temàtica és lliure i únicament haurà d'estar relacionada amb el municipi o les seues festes.

El premi està quantificat en 150 € i els treballs poden presentar-se a l'Ajuntament fins al pròxim 1 de juliol. Així mateix, l'acte de lliurament del premi estarà inclós en la programació de la setmana festiva.

El jurat encarregat de triar la proposta guanyadora estarà format per membres de la Fundació Docent Privada, la Regidoria de Festes, l'Associació Joventut Covarxina i un fotògraf.

“Estem treballant en la programació de les festes d'agost, per la qual cosa tornem a llançar aquest concurs perquè siguen els veïns i veïnes els que donen forma al programa proposant la portada”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

 

Consulta les bases del concurs

 

concurso portada programa fiestas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).