Les Coves de Vinromà impulsa un projecte de millora de la gestió d'aigua potable mitjançant la digitalització i sectorització del municipi

Les Coves de Vinromà impulsa un projecte de millora de la gestió d'aigua potable mitjançant la digitalització i sectorització del municipi

22/03/2022

Les diferents actuacions contemplades en el projecte busquen la màxima eficiència i possibilitaran el monitoratge de les diferents zones del nucli urbà

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha impulsat un projecte de millora de la gestió del subministrament d'aigua potable amb la finalitat de buscar la màxima eficiència, estalviar costos i oferir un servei òptim que permeta atendre les necessitats concretes dels diferents sectors del municipi.

El projecte es troba ara en la fase de digitalització i sectorització de la xarxa d'aigua potable del nucli urbà. De fet, s'acaben d'adjudicar els treballs d'alçament topogràfic i digitalització per un import aproximat de 4.400 €, els quals possibilitaran un monitoratge en temps real de les diferents zones capaç de controlar la pressió o detectar fugides de manera independent sense afectar la totalitat de la població, entre altres beneficis.

Així mateix, després de les actuacions de neteja efectuades en el depòsit municipal s'escometran paral·lelament diferents treballs de manteniment en aquest espai, i en una pròxima fase s'instal·laran plaques solars.

“Aquesta és una actuació d'envergadura orientada a la millora de la gestió de l'aigua, un bé de primera necessitat que hem de valorar i economitzar. Amb les diferents mesures que adoptarem serem molt més eficients, podrem analitzar l'estat actual de la xarxa i donar una resposta més eficaç davant possibles incidències“, ha explicat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

 

 

 

 

proyecto mejora gestión agua

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).