Les Coves de Vinromà finalitza la rotonda de l'entrada sud amb la instal·lació d'una escultura que dona la benvinguda al territori Valltorta

Les Coves de Vinromà finalitza la rotonda de l'entrada sud amb la instal·lació d'una escultura que dona la benvinguda al territori Valltorta

27/07/2022

L'acció busca contribuir a l'atractiu turístic dels municipis que formen aquesta zona rupestre declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat el projecte de la rotonda de l'entrada sud amb la instal·lació d'una escultura que dona la benvinguda a l'entorn de la Valltorta, una acció que busca crear territori i contribuir a l'atractiu turístic d'aquesta zona rupestre declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

En concret, en la part central de la rotonda s'ha instal·lat una figura de ferro que representa a l'arquer de la cova Saltadora del municipi, una de les cavitats que formen part d'aquest singular paratge. Així mateix, l'arquer col·locat en aquest espai descansa sobre una base amb l'eslògan “La porta de la Valltorta”.

La col·locació d'aquest element decoratiu culmina l'actuació d'aquesta infraestructura, que a petició de l'Ajuntament ha desenvolupat la Generalitat Valenciana amb una inversió aproximada de 500.000 € i ha atès una reivindicació històrica del municipi per la perillositat d'aquest tram de la CV-10. Així mateix, tal com contempla l'acord entre l'administració autonòmica i el consistori la implantació de l'escultura ha estat assumida per l'ens local.

“Amb la instal·lació de l'arquer donem per finalitzats els treballs de la nova rotonda, una infraestructura que hem volgut aprofitar per a aportar valor cultural i històric als municipis que formem part del paratge de la Valltorta”, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, qui ha agraït el treball realitzat per a dotar al municipi d'aquesta glorieta orientada a millorar la seguretat viària i prevenir accidents.

 

 

 

rotonda Porta de la Valltorta

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).