Les Coves de Vinromà condiciona la piscina municipal per a la seua pròxima obertura al juny

Les Coves de Vinromà condiciona la piscina municipal per a la seua pròxima obertura al juny

09/06/2022

Enguany l'Ajuntament ha incorporat nou equipament per a la neteja del fons de les dos piscines

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat els treballs de condicionament de la piscina municipal amb la finalitat d'obrir les instal·lacions aquest mes de juny i oferir un servei de qualitat als veïns i veïnes durant la temporada estival.

Els operaris municipals han estat fent tasques de neteja i manteniment, i a més, han instal·lat mobiliari i pèrgoles metàl·liques per a facilitar zones d'ombra i garantir la idoneïtat dels diferents espais. Així mateix, enguany el consistori ha adquirit un robot aspirador per a conservar en condicions les dos piscines.

Aquest servei municipal estarà vigilat per 4 socorristes, els qui vetlaran per la seguretat dels usuaris fins al tancament de les instal·lacions el mes de setembre.

“La piscina municipal ja està preparada perquè veïns i visitants puguen gaudir d'un dels principals espais de reunió durant l'estiu. La nostra intenció és obrir-la el mes de juny per a aprofitar al màxim la temporada, per la qual cosa una vegada finalitze el procés de selecció per a la contractació de socorristes procedirem a obrir aquest recinte municipal”, ha afirmat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 

 

 

 

 

 

 

piscina municipal

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).