Les Coves de Vinromà celebrarà les V Jornades Pictòriques de l'1 al 3 de juliol

Les Coves de Vinromà celebrarà les V Jornades Pictòriques de l'1 al 3 de juliol

23/06/2022

El pintor i professor Vicent Varella impartirà les sessions teòriques i pràctiques d'aquesta proposta formativa organitzada per l'Ajuntament, ICONA CULTURAL i el MACVAC


Les Coves de Vinromà acollirà les V Jornades Pictòriques “El paisatge com a referent plàstic” entre l'1 i el 3 de juliol, proposta de formació artística organitzada pel consistori mitjançant ICONA CULTURAL i la col·laboració del Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés (MACVAC).


Les jornades estan dirigides pel professor i pintor Vicent Varella, qui impartirà les sessions teòriques i pràctiques, a més d'assessorar els artistes en els períodes de pintura al natural per les diferents ubicacions del municipi.


L'Ajuntament ofereix allotjament gratuït als pintors/es participants en l'Alberg Municipal perquè puguen conèixer el municipi durant aquesta estada de 3 dies. Així mateix, una vegada finalitzades les jornades s'organitzarà en la població una exposició de les obres pintades.


El termini d'inscripció finalitza el pròxim 30 de juny, per la qual cosa les persones interessades poden contactar amb l'Ajuntament de la localitat a través dels correus info@lescovesdevinroma.es, gestiocultural@iconaestudi.com o via whatsapp al telèfon 656 34 27 52.


“Enguany tornem a acollir les Jornades Pictòriques, una iniciativa que esperem genere experiències positives entre els participants. D'aquesta manera, continuem apostant per situar el nostre municipi com a espai cultural i formatiu capaç de dinamitzar el turisme i l'economia”, ha assenyalat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.


De fet, les Coves de Vinromà també acollirà aquest mes de juliol la Residència Artística “Open Call Nodus 2022” amb la participació de músics de tot el món.

Jornadas Pictóricas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).