Les Coves de Vinromà celebrarà les seues festes patronals del 14 al 23 d'agost

Les Coves de Vinromà celebrarà les seues festes patronals del 14 al 23 d'agost

05/08/2022

Els sopars populars, els esdeveniments taurins, les orquestres i les propostes infantils conformen la programació, que també reprèn els actes alternatius als bous amb novetats com el concurs d’all i oli o d'avions de paper

Les Coves de Vinromà celebrarà les seues festes patronals en honor a l'Assumpció i Sant Roc del 14 al 23 d'agost amb una àmplia programació que recupera els actes propis d'aquestos festejos després de dos anys d'interrupció festiva a causa de la pandèmia.

Els sopars populars, les orquestres, els bous o les activitats infantils conformen el gruix de la programació, que arrancarà amb la concentració popular en la Plaça Espanya i la tradicional desfilada de carrosses. Així mateix, s'ha reprès també l'agenda alternativa als esdeveniments taurins de la vesprada, que enguany incorpora les novetats del concurs d’all i oli i d'avions de paper, mentre que el concurs de llançament de pinyols d'oliva compleix la seua segona edició.

Els veïns i veïnes podran disposar de la programació completa en els pròxims dies, ja que les regines i dames repartiran el programa la setmana vinent després de ser nomenades oficialment representants de les festes en l'acte de presentació d'aquest dissabte 6 d'agost.

“Hem preparat unes festes per a tots els públics que combinen els costums més nostres amb algunes novetats com les alternatives als bous. Després de dos anys d'aturada, afrontem amb molta il·lusió la setmana festiva, per la qual cosa convidem a tots a gaudir-la des de la responsabilitat i el respecte”, ha assenyalat Mònica Nos, alcaldessa del municipi.

 

  

fiestas patronales 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).