Les Coves de Vinromà celebrarà les Jornades Esportives del Club de Pàdel del 30 de juliol al 6 d'agost

Les Coves de Vinromà celebrarà les Jornades Esportives del Club de Pàdel del 30 de juliol al 6 d'agost

06/07/2022

Les inscripcions poden formalitzar-se a l'Ajuntament o contactant amb el Club de Pàdel fins al 22 de juliol

 

Les Coves de Vinromà celebrarà la primera edició de les Jornades Esportives del Club de Pàdel del 30 de juliol al 6 d'agost, esdeveniment dirigit a menors de 14 anys que oferirà una setmana d'intensa activitat esportiva en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal “El Temple”.


La iniciativa està organitzada pel Club de Pàdel Les Coves amb la col·laboració de l'Ajuntament i proposa tornejos de ping-pong, volei platja, futbol 5 i pàdel. Així mateix, l'última jornada tindrà un caràcter festiu amb un menjar i una activitat de bumperball.


El preu de les inscripcions oscil·la entre els 2 i 5 €, depenent del tipus de torneig, mentre que el cost setmanal és de 5 €. Les inscripcions ja estan obertes, per la qual cosa les persones interessades poden formalitzar la seua participació fins al 22 de juliol en el consistori o contactant amb el Club de Pàdel en el telèfon 636 182 582.

Jornades esportives del Club de Pàdel les Coves

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).