Les Coves de Vinromà aplica un tractament protector als fanals per a allargar la seua vida útil

Les Coves de Vinromà aplica un tractament protector als fanals per a allargar la seua vida útil

02/05/2022

El sistema inclou un producte anticorrosiu per a protegir aquest mobiliari urbà de substàncies químiques com l’orí caní

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha apostat per la innovació i la sostenibilitat en la protecció dels elements de mobiliari urbà amb la finalitat d'allargar la seua vida útil i generar menys residus.


Concretament, una empresa especialitzada en projectes d'economia circular està reparant la part inferior dels fanals del C/ Raval de València i Av. Constitució mitjançant l'aplicació d'un tractament amb sistemes d'antioxidació i de protecció enfront de substàncies químiques com l’orí caní.

El consistori ha optat per aquest sistema no sols per a garantir la durabilitat del mobiliari urbà, sinó també per l'estalvi econòmic que suposarà a llarg termini en implicar menys costos de manteniment i una reducció en el consum de matèries primeres evitant nous residus generats per un element deteriorat.

“Es tracta d'una acció necessària per l'estat en el qual es trobava la pintura i beneficiosa en tots els sentits, que ens permetrà mantindre els fanals en condicions durant més temps, alhora que contribuïm a l'estalvi de la petjada de carboni del nostre municipi”, ha apuntat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

 

tratamiento farolas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).