L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà condiciona el saló d'actes de la Casa de la Cultura

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà condiciona el saló d'actes de la Casa de la Cultura

 

La dotació d'equips tècnics és una de les principals millores incorporades en la sala


10.05.17

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha condicionat el saló d'actes de la Casa de la Cultura de la població amb el propòsit de disposar d'un espai que reuneixca les condicions necessàries per a realitzar diferents tipus d'esdeveniments.

L'equipament tècnic ha sigut una de les principals millores incorporades, ja que s'ha dotat a la sala d'altaveus, un equip de so i un projector. La pintura d'aquest saló i la instal·lació de cortines en els finestrals també formen part dels treballs realitzats, que es completaran amb les tasques per a renovar les butaques, que estan deteriorades.

La dotació de nous equips tecnològics en els diferents edificis municipals ha permès millorar els serveis i estalviar costos de manteniment. En aquest sentit, l'actual equip de govern també ha actualitzat la xarxa interna dels ordinadors i telèfons de l'edifici de l'Ajuntament, a més d'incorporar la centraleta digital.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “el saló d'actes de la Casa de la Cultura és un dels edificis municipals més utilitzats, per tant, hem de vetlar per que reuneixca les condicions adequades per al seu ús. Els equips tècnics incorporats ens permetran desenvolupar tot tipus d'esdeveniments”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto_casa_de_la_cultura.jpg

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).