El Ple de les Coves de Vinromà aprova un pressupost de 2.410.490 € amb inversions en nous serveis com el Casal Jove, la Casa Senyorial i l'ecoparc

El Ple de les Coves de Vinromà aprova un pressupost de 2.410.490 € amb inversions en nous serveis com el Casal Jove, la Casa Senyorial i l'ecoparc

06/04/2022

Els comptes d'enguany contemplen altres actuacions com l'asfaltat del Camí Torreblanca i l'obertura del C/ Jaume I

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat el pressupost d'aquest 2022, uns comptes de 2.410.490’90 € basats en el control de la despesa i la cerca de l'eficàcia de la gestió municipal que contemplen inversions destacades com el Casal Jove, el nou ecoparc de la zona sud i la finalització de la Casa Senyorial amb la intenció de sumar nous serveis capaços de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

El capítol d'inversions ascendeix a 663.837’12 € i suposa un increment superior als 119.000 € respecte a l'any passat. En aquest sentit, s'inclouen altres actuacions com el condicionament del Camí Torreblanca, l'obertura del C/ Jaume I per a facilitar el desviament de vehicles, la instal·lació de depuradores en el Poliesportiu Municipal i el Polígon Industrial “Tres Cantons” o de plaques solars en el pou municipal, entre altres.

Aquesta programació econòmica també continuarà incidint en el desenvolupament d'accions de creació d'ocupació i programes d'envelliment actiu i conciliació familiar. Així mateix, la sessió ha donat llum verda a la sol·licitud de la subvenció del “Programa Infraestructures de Parcs Empresarials”.

“Hem aprovat uns pressupostos que continuen transformant el nostre municipi i incrementant la qualitat de vida de la ciutadania amb noves millores i serveis, i que pretenen incentivar la recuperació econòmica i social davant la pandèmia. A més, continuem apostant per criteris de sostenibilitat i eficiència a través de la construcció del nou ecoparc o de la instal·lació de panells solars“, ha apuntat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

 

presupuestos 2022

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).