El IV Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi d'espectacles entre el 7 i el 12 d'agost

El IV Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi d'espectacles entre el 7 i el 12 d'agost

04/08/2022

La programació inclou obres com “Aigua”, de la companyia Xa Teatre, o “30 anys fent el moniato”, a càrrec de Xavi Castillo, entre altres

Les Coves de Vinromà celebrarà la IV edició del Cicle de Teatre entre el 7 i el 12 d'agost, esdeveniment cultural gratuït que omplirà d'espectacles el municipi amb la finalitat d'apropar les arts escèniques als veïns i veïnes i dinamitzar l'estiu amb propostes noves.

Aquest cicle teatral aproparà al municipi algunes de les obres interpretades en els principals festivals de la província com “Aigua”, de la companyia Xa Teatre, que podrà veure's el dijous 11 d'agost en la Plaça Espanya. Així mateix, la programació arrancarà aquest diumenge amb l'espectacle de Xavi Castillo “30 anys fent el moniato” i amb un contacontes per al públic familiar, a càrrec d'Eva Andújar i Felip Kervarec.

El 10 d'agost el públic podrà gaudir de l'espectacle itinerant de carrer de “4our on the flour” a les 23.00 hores, mentre que la companyia castellonenca Amics del Teatre tornarà a participar en aquest cicle amb l'obra “Lo que deja ver el ficus cuando se poda”, actuació de clausura prevista per al 12 d'agost en la Pista Ravaleta.

“En la seua quarta edició hem optat per traslladar a agost aquest Cicle de Teatre per a consolidar-lo i arribar a més públic, ja que aquest mes augmenta considerablemente la població que passa les seues vacances en el nostre municipi. Esperem que els veïns i veïnes gaudeixquen de cadascun dels espectacles programats“, ha explicat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

IV Ciclo de Teatro

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).