Carla Barreda i Hélène Agut són proclamades regines de les festes de les Coves de Vinromà en l'acte de presentació

Carla Barreda i Hélène Agut són proclamades regines de les festes de les Coves de Vinromà en l'acte de presentació

07/08/2022

L'acte, celebrat en la Pista Ravaleta, també ha nomenat oficialment les 16 dames que formen la Cort d'Honor

Les Coves de Vinromà ha celebrat l'acte de presentació de les regines i dames, esdeveniment que anuncia la proximitat de les festes patronals i que ha coronat a Carla Barreda i Hélène Agut regines dels festejos, que viurà el municipi entre el 14 i el 23 d'agost.

L'acte també ha nomenat oficialment les dames de la Cort d'Honor, formada per Aina Puerta, Clara Subirats, Diana Muñoz, Gal.la Vaquer, Gisela Roca, Iris Orient, Mara Sales, Maria Bort, Naira Orenga, Pau Martínez i Paula Cherta. Així mateix, la regina infantil Hélène Agut estarà acompanyada per les dames Aitana Díaz, Ares Villalonga, Ivet Corbalan, Jana Roca i Ona Bayó.

La Pista Ravaleta ha acollit aquesta celebració, que ha comptat amb la participació de l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, i els diferents representants de la corporació municipal. A més, nombroses associacions locals i consistoris veïns han volgut estar presents per a obsequiar a les noves representants festives amb els tradicionals rams de flors.

L'acte també ha acomiadat el regnat de Mar Besalduch i Mireia Girona, que han pujat a l'escenari per a traspassar el seu càrrec a Carla Araque i Hélène Agut respectivament. Després de la finalització de l'esdeveniment, la festa ha continuat amb una disco mòbil.

 

 

presentación reina y damas

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).