Ajuntament i Generalitat visiten les obres de rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner escomeses amb els Fons FEDER

Ajuntament i Generalitat visiten les obres de rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner escomeses amb els Fons FEDER

27/04/2022

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, el Director General d'Administració Local, Toni Such, i la Directora Territorial de Presidència, Eva Redondo, han mantingut una reunió de treball en el consistori per a abordar els treballs realitzats a la Casa Senyorial Boix Moliner emmarcats en els Fons Feder de la Generalitat Valenciana. Posteriorment, han visitat l’edificació per a comprovar in situ aquestes actuacions, que han afectat la rehabilitació de part de la coberta i façana, així com  la zona de molins de l'interior d'aquest palauet del segle XIV. La gestió de l'equip de govern d'aquests fons europeus dedicats a aquest projecte de rehabilitació, que van motivar l'obtenció del Premi Bon Govern concedit a l'Ajuntament per part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, se sumen a altres línies de subvenció de les diferents administracions que han possibilitat la recuperació d'aquest edifici de gran valor històric i cultural per al seu desenvolupament turístic. 

Rehabilitación Casa Señorial

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).