Ajuntament i Conselleria visiten la rotonda de la CV-10 després de finalitzar les obres desenvolupades per a millorar la seguretat viària

Ajuntament i Conselleria visiten la rotonda de la CV-10 després de finalitzar les obres desenvolupades per a millorar la seguretat viària

29/06/2022

L'actuació atén una reivindicació històrica per la perillositat del tram i garanteix un accés segur als serveis del Polígon Industrial “Tres Cantons”

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, i la Directora General d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, han visitat les obres escomeses en la rotonda de la CV-10 situada en l'entrada sud del municipi, acompanyades per diferents representants de totes dues administracions.

La implantació d'aquesta rotonda està orientada a millorar la seguretat viària, disminuir la velocitat de circulació per la CV-10 al seu pas per l'encreuament i prevenir l'accidentalitat, a més de dotar d'accés al Polígon Industrial “Tres Cantons” des de la pròpia glorieta. En concret, l'actuació també aporta seguretat a l'elevada mobilitat per als vianants d'aquesta zona de serveis.

Aquesta actuació respon a la petició realitzada per l'Ajuntament de la localitat per a aportar una solució a la sinistralitat del tram i ha estat assumida íntegrament per la Generalitat Valenciana amb una inversió aproximada de 500.000 €.

“Amb la construcció d'aquesta infraestructura hem complit un dels objectius marcats i hem atès una reivindicació històrica, perquè aquest punt ha estat escenari de diversos accidents en els últims anys. A més de millorar la seguretat viària, s'ha facilitat un accés segur als serveis del Polígon Industrial reduint així riscos tant per als vehicles com per als vianants”, ha indicat la primera edil, Mònica Nos.

rotonda CV-10 les Coves de Vinromà

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Les Coves de Vinromà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Espanya, 19, Ajuntament de Les Coves de Vinromà, CP: 12185, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).