#cc5c5c
13
0
15

Benvinguda

Benvinguda

Benvinguts a la nostra finestra de connexió virtual, una web senzilla i àgil a través de la qual volem que tant els visitants com els covarxins i covarxines puguen trobar allò que necessiten.

A més d'aquesta vessant de servei públic, la web municipal ha de ser l'espill on els veïns i veïnes puguen veure's reflectits i, alhora, creiem ha de funcionar com a nexe d'unió entre el municipi i els visitants. Per tant, està a les nostres mans proporcionar la informació desitjada perquè la visita virtual puga convertir-se en una visita física motivada pels atractius que el nostre municipi és capaç d'oferir.

Aquesta nova finestra oberta al món ens permetrà mostrar allò que som i allò que ens diferencia de la resta emmig d'un context sense fronteres on les possibilitats d'accés a la informació són infinites. Però lluny d'aquest món tan global, m'agradaria que tornarem una estona al nostre entorn més pròxim, al nostre dia a dia per descobrir que l'expressió de navegar per Internet potser no està tan lligada a la modernitat.

Resulta que abans que s'inventara Internet i les xarxes socials, ací al nostre poble ja li havíem donat un sentit a la paraula 'navegar'. Els covarxins i covarxines l'utilitzàvem quasi tots els dies i no precisament amb la definició d'anar pel mar amb barca. Qualsevol persona que estava fent alguna feina i li preguntaven pel carrer què feia o cóm estava, ella responia: 'Anem navegant'. És ben cert que han passat els anys i la paraula s'ha quedat per a fer-nos entendre que sempre cal estar en moviment.

Eixe mateix esperit és el que ens mou cada dia. Seguim navegant, fugint d'allò estàtic i buscant noves maneres d'arribar a tota la gent. Esteu convidats a navegar per la nova web de l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà. Benvinguts i benvingudes!

Mònica Nos
Alcaldessa de Les Coves de Vinromà