Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Lunes, Septiembre 11, 2017 - 16:15
Més de 50 persones assisteixen al curs de formació impulsat per l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i LM Wind Power

 

L'objectiu d'aquest curs és afavorir la inserció laboral dels veïns i veïnes en la fàbrica

11.09.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i l'empresa LM Wind Power, instal·lada en el Polígon Industrial de la població i dedicada a la construcció de pales per a aerogeneradors, han impulsat un projecte de formació per a futurs empleats de la planta que s'ha iniciat amb més de 50 assistents.

Després d'una breu presentació d'aquest curs de 40 hores, realitzada per l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, i Gregorio Fernández, de LM Wind Power, ha arrancat la primera d'aquestes sessions formatives, que tenen lloc en la Casa de la Cultura de la localitat.

Aquesta formació, fruit de la col·laboració entre el consistori i l'empresa, compleix l'objectiu de facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes adaptant els diferents perfils professionals a les necessitats de la indústria eòlica. La finalització de la urbanització de la primera fase del polígon, que ha possibilitat l'ampliació de la fàbrica, o el servei d'escola matinera per a afavorir la conciliació també formen part de les línies d'actuació engegades per a fomentar l'ocupació.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “amb aquest projecte de formació hem aconseguit fer realitat una de les prioritats marcades pel nostre equip de govern per a afavorir l'ocupació. Entenem que aquest curs és una gran oportunitat per a incorporar-se a la plantilla d'LM Wind Power”.

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulario de búsqueda

Site developed with Drupal