Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Jueves, Septiembre 28, 2017 - 08:00
Les Coves de Vinromà acull una reunió comarcal de seguretat

 

La instal·lació de càmeres ha sigut una de les propostes llançades per l'alcaldessa del municipi

27.09.17
Les Coves de Vinromà ha acollit una reunió comarcal de seguretat convocada per la Subdelegació del Govern a Castelló orientada a recollir les peticions dels diferents alcaldes, i en la qual s'han donat a conèixer les xifres de fets delictius referides a les poblacions participants. Així mateix, s'ha informat d'un descens del 7% en el nombre de delictes durant el 2016 en aquesta zona, percentatge que ha aconseguit una baixada del 9% en el període comprès entre gener i agost d'enguany.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, el subdelegat del govern a Castelló, David Barelles, el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil, Miguel Fresneda, el Capità Cap de la Companyia de Castelló, Juan José Blanco, i el Sergent Comandant del Lloc de Cabanes, Ismael Bascuñada, han presidit aquesta trobada celebrada en la Casa de la Cultura, a la qual han assistit els diferents representants municipals de la zona.

La necessitat de la col·laboració ciutadana i la realització de campanyes a aquest efecte ha sigut un dels aspectes sobre els quals s'ha incidit amb l'objectiu d'implicar a la ciutadania en el treball dels efectius.

Després de la valoració de diferents fórmules de seguretat dissuasòria, l'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha proposat la instal·lació de càmeres de control de trànsit en les entrades i eixides dels municipis com a fórmula de prevenció, la qual serà estudiada pels consistoris. 

“Creiem que les càmeres de control de trànsit poden complir una funció dissuasòria en aquells municipis sense caserna de la Guàrdia Civil sent una fórmula de prevenció útil. A més, és de vital importància que els veïns i veïnes col·laboren i informen als efectius de qualsevol moviment sospitós, doncs una dada o una fotografia poden ajudar molt als agents, i per tant, afavorir la seguretat de tots“, ha apuntat Mònica Nos.

En els últims mesos, l'Ajuntament de Les Coves ha convocat diferents sessions informatives dirigides als veïns i veïnes en les quals s'han abordat aspectes de seguretat ciutadana per a la prevenció de robatoris en el casc urbà i en instal·lacions agrícoles o ramaderes, les quals han comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.

 

 

 

 

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulario de búsqueda

Site developed with Drupal