#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà opta a les ajudes FEDER per a la rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner

L'accés a aquesta subvenció possibilitarà avançar considerablement en el projecte de desenvolupament turístic d'aquest palauet del segle XIV

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana les ajudes europees PO FEDER per a la rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner amb l'objectiu d'avançar cap al desenvolupament turístic d'aquesta edificació del segle XIV.

En cas de resolució positiva aquesta subvenció de 180.000 € es destinarà a la rehabilitació de la coberta sud, a actuacions per a l'estabilització i rehabilitació de la façana, així com a l'adequació de la zona interior de molins.

En els últims mesos l'equip de govern ha impulsat diferents actuacions urgents subvencionades per la Generalitat Valenciana orientades a assegurar l'estructura d'aquesta Casa Senyorial a través de l'apuntalament de les façanes nord i oest i la consolidació de la cantonada. La tercera fase de les obres s'iniciarà en breu i consistirà en la reparació de la coberta per pal.liar els danys ocasionats per les pluges.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assegurat que 'aquest palauet és un dels valors turístics essencials del municipi, per la qual cosa anem a continuar vetlant per la seva rehabilitació aportant una solució a l'estat de deterioració en el qual es trobava. El nostre objectiu és obrir al públic aquesta edificació, que per les seves característiques mereix la seva posada en valor'.