#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà inaugura la Sala d'Exposicions

Aquest nou espai cultural alberga les obres dels artistes del municipi Tomàs Roures, Santi Tena i Jose Sales

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha inaugurat la Sala d'Exposicions, nou espai cultural municipal dedicat a l'obra dels artistes de la població amb l'objectiu de posar en valor la creació artística i sumar un nou punt d'interès turístic en el municipi.

A l'acte d'inauguració ha assistit l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, els membres de l'equip de govern, així com els artistes Tomàs Roures i Santi Tena, les obres de les quals formen part de les exposicions que alberga l'edifici junt a la col·lecció de Jose Sales.

Un nombrós grup de veïns i veïnes també s'han acostat a l'esdeveniment d'obertura d'aquesta Sala d'Exposicions situada en el Carrer Hospital, on han pogut visitar les mostres d'aquestos tres artistes locals. Sota el nom 'Donació al poble' s'ha presentat l'exposició permanent de Tomàs Roures, que aquest any ha donat part de la seva col·lecció al municipi. Els assistents també han conegut les exposicions de pintura 'Mirada cap a la tardor', de Santi Tena, i 'De mas a mas', de Jose Sales.

El consistori ha informat que aquest espai s'obrirà al públic sota petició a l'Ajuntament amb finalitats educatives, lúdiques i turístiques.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït la col·laboració dels artistes del municipi i ha destacat que 'l'obertura d'aquesta Sala d'Exposicions és la culminació a mesos de treball en els quals hem apostat per l'adequació d'aquest edifici municipal per convertir-lo en un nou espai cultural, que considerem necessari per a la difusió artística i que, a més, afegeix valor turístic a la localitat'.